Super Bright- Tandblekning

 
 

För frågor om behandlingen vänligen kontakta Marianne på 
070-513 58 58

 
sb.jpg
 

HUR FUNKAR DET?

Ett vitt leende ger självförtroende och en känsla av välbefinnande. LED-blekning är det främsta valet hos många tandläkare. Genom att använda patenterad teknologi utstrålar dessa lampor ett säkert UV-ljus som har visat sig hjälpa till att snabba upp och förbättra tandblekningen. Super Bright gelen innehåller ett aktivt blekmedel som aktiveras av LED-ljuset. Medlet tränger in i emaljen och reagerar med den missfärgade tandemaljen. Gelen reagerar på emaljytan varvid tandkött och tandemaljen inte angrips. Super Bright är smärtfri och utan biverkningar.

att tänka på

Ett krav för att du som kund skall få boka en behandling är att du under de senaste 6 månaderna skall ha uppsökt en tandläkare för att ta bort tandsten samt kontrollerat om eventuell karies finns i tänderna.

 

 

 

RESULTAT

Resultatet är beroende på personens födoämnen och munhygien. En tand kan ändra färg om den blir skadad. Dessutom kan tändernas ytor bli missfärgade av tobak, rödvin, te, vissa kryddor och färgämnen i mat. Även vissa läkemedel och olika sorters missbruk kan missfärga tänderna.

ladda ned.jpg

BEHANDLING

Själva blekningen tar ca 45 minuter och hela behandlingen inklusive förberedelser tar cirka 1 timme. Behandlingen utförs utav utbildad personal- i detta fallet Marianne på M.Oscarsson Skönhetsklinik.