RBS-Borttagning av ytliga blodkärl

 
 

För frågor om behandlingen vänligen kontakta Madde på 
salongpp@gmail.com
eller
070-340 08 53

 
 
ladda ned.gif
 

VAD ÄR rbs?

En maskin som med hjälp av en ultratunn nål avger högfrekventa ljusfrekvenser och förstör ytliga blodkärl helt, som sedan absorberas av kroppen.Detta är en produkt som är världsledande inom sitt område! Det behövs inte mer än 30 min för en lyckad behandling.

vad är ytliga blodkärl?

Ytliga blodkärl eller Telangiectasia, yttrar sig när ett blodkärl, till exempel en liten kapillär eller artär i det yttre lagret av huden blir utvidgad. Effekten av denna permanenta utvidgning, blir att ådran får en rödaktig missfärgning som syns i den omgivande huden. Telangiectasia ser ut som små linjer i varierade färger från rött till blått.
Även om telangiectasias finns överallt i kroppen syns de oftast i ansiktet eller på benen. Det börjar med känslig hud, rodnader och klåda. Vanligen kring näsa och kinder uppstår små röda vener.

Anledningen till åkomman är vardagliga saker som exempelvis luftföroreningar. Föroreningar är påfrestande för huden och påverkar hudens produktion av elastin och kollagen negativt. Föroreningar skapar även syrebrist i huden och är en grogrund för telangiectasias. Det är också ärftligt.
Epidermis (överhudens) tjocklek är ca 0,1 mm, och består huvudsakligen av keratinocyter och dendritiska celler. Eftersom huden är tunn och känslig har de mest vardagliga fenomen som väder, vind eller elektromagnetisk strålning negativ effekt på huden. Det skapas en obalans i överhuden som leder till försämrad syretillförsel eller värre syrebrist, vilket är några av orsakerna till att kapillärerna i huden spricker.

RBS salong.jpg

 

 

 

Hur går det till?

De högfrekventa impulserna från nålen verkar under huden och tillintetgör hemoglobinet som fastnat och huden transporterar själv bort slaggprodukterna.

Nålen är så tunn att infektionsrisken är nästintill obefintlig. Det räcker oftast med endast en behandling för att få bort de ytliga blodkärlen och det tar mindre än 30 min! Man kan alltså göra detta på sin lunchrast!
En behandling bör dock inte överstiga 30 min.
Denna behandling kan utföras året om!

bailine.jpg

EFTER BEHANDLINGen

Efter behandlingen kommer området att svälla upp lite grann och det kommer bildas en liten sårskorpa. Detta försvinner dock inom 3-7 dagar.  I ansiktet händer det dock sällan, eftersom man har tjockare hud där. Kunden skall undvika tung kosmetika under en vecka vid borttagning i ansiktet. 

Kunden bör gärna börja behandla med reparerande kräm. Skulle resultatet inte vara tillfredsställande,
kan en ny behandling vara aktuell.

Resultatet är permanent och ingen ärrbildning kommer att uppstå.

När du har bestämt dig för en behandling är du välkommen in på en kostnadsfri konsultation, där vi ser över dina önskemål och du får en närmare förklaring på hur behandlingen går till. Skriv gärna ner dina frågor innan du kommer på konsultationen så att du inte glömmer något!