Beauty Light-Läkande ledljus

 
 

För frågor om behandlingen vänligen kontakta Madde på 
salongpp@gmail.com
eller
070-340 08 53

 

Går endast att boka via telefon eller mail!

 
ladda ned.gif
 

VAD ÄR det?

Bio Light Terapi är samverkan mellan ljus som tillförs genom lysdioder (LED), för att aktivera cellreceptorer och orsakar dem att producera kollagen eller föröka sig.
Tidigare har laser varit den enda produkt som kunnat framställa ljus med våglängder som får vår hud att hjälpa sig själv eller avsevärt korta ner läkningsprocesser.
Behandlingar som sårläkning, hudföryngring eller nygenerering av hudceller är nu möjligt.

Med kombinationer av olika ljusfrekvenser kan man öka kroppens egen framställning av nödvändiga substanser som kollagen, elastin mm. Enkelt skulle man kunna påstå att det är solsken utan den bestrålning man inte vill ha. Ett helt naturligt sätt att optimera hudens förmåga till att ta hand om sig själv.
Lampan har totalt 1260 high power LED lampor och kan ställas in för behandlingar med fasta behandlingar med rött, blått eller gult ljus, det går även att ställa in kombinationer.

Bio Light Terapi är samverkan mellan ljus som tillförs genom lysdioder (LED), för att aktivera cellreceptorer och orsakar dem att producera kollagen eller föröka sig. Studier bekräftar att samma LED-energi kan används för att hämma kollagenbildning, vilket kan vara användbart vid behandling av ärr. Genom att manipulera våglängderna, kan man behandla cellerna med olika ändamål.

En behandling tar 20 min i lampan. Det kommer att krävas minst 6 behandlingar för att man skall få ett bra resultat. Behandlingarna görs 2 ggr/vecka.

 

 

 

 

exempel på behandlingar

Rött ljus: Anti-aging, rosacea, rodnad, stimulerar kollagen, jämnar ut huden.

•Blått ljus Acnebehandling, anti-inflammatoriskt ljus.

•Gult ljus: Föryngring av huden, förbättrar lymf- och blodcirkulationen.

•Röd+Blå: Effektiv acnebehandling, rensar och slätar ut huden, antiinflammatorisk verkan, anti-bakteriell, minskad risk för ärrbildning.

•Röd+ Gul: Minska fina linjer och rynkor, tydliga fläckar och prickar, ökar produktionen av kollagen och elastin samt ger en föryngrande effekt på huden.

•Blå + Gul: Acne behandling samt ger en jämnare hud.

•Röd+Blå+Gul: Anti-agin, föryngring och jämnare hudton.